La Rítmica calera al Campionat d’Espanya

Comparteix

El Conjunt juvenil i dos gimnastes del conjunt ampostí, intentaran obtenir bons resultats entre les millors gimnastes del país a Alacant.

El Conjunt Juvenil de la Secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar van protagonitzar dimarts a la tarda una demostració al Poliesportiu, en la què van desenvolupar davant del públic, familiars i amics, els exercicis que portaran divendres 24 de novembre al Campionat d’Espanya de l’especialitat, que tindrà lloc a Alacant.

El conjunt brillantment classificat per al campionat estatal, està format per Anna Vila, Mariona Tresserras, Paula Molina, Paula Nolla i Ariadna Madera. L’expedició calera amb l’entrenadora Mireia Fortuna i la coordinadora de la secció, Tere Llambrich al capdavant, sortiran cap a terres alacantines el dijous al migdia.

«Els que ho desitgin podran seguir la competició per Internet, ja que hi ha habilitat un canal a través de YouTube. Així que, a partir de les 10 h del matí, la gent que es connecti podrà veure l’actuació de les nostres gimnastes. Seria també una manera de donar-nos suport», explica Llambrich.

A més de les gimnastes del conjunt juvenil, altres dos gimnastes caleres, Núria Bardí i Mariona Gallego, seran presents a la cita, participant amb el conjunt d’Amposta que també serà present a Alacant, tot i que competeixen dijous 23. L’any passat, la participació calera al Campionat d’Espanya es va saldar amb una 54a posició.

Comparteix