La residència donarà feina a més de 30 persones

Comparteix

L’Onada Serveis està duent a terme la selecció de personal. El Telecentre ha col·laborat amb la gestió dels CV.

La residència de l’Ametlla de Mar generarà més d’una trentena de llocs de treball. Aquests dies L’Onada Serveis, l’empresa que gestionarà l’equipament, està realitzant la selecció de personal. Durant la setmana es duen a terme les entrevistes als candidats i candidates que han presentat el seu currículum.

L’Ajuntament i L’Onada van facilitar aquesta gestió mitjançant el Telecentre. La borsa de treball municipal ha publicat les ofertes de fisioterapeutes, treballadors socials, gerocultors o infermers, entre altres professions necessàries per obrir l’equipament. L’alcalde Jordi Gaseni ha destacat la generació de llocs de treball a la població.

Comparteix