L’Ajuntament està treballant per crear nou sòl industrial

Comparteix

El polígon Les Creuetes ja no compta amb parcel·les disponibles perquè puguin instal·lar-se noves empreses.

L’Ajuntament vol impulsar el polígon industrial. La superfície actual del polígon Les Creuetes s’ha quedat totalment petita, sense espais per poder instal·lar més empreses. Per això, l’equip de govern està treballant en els projectes urbanístics per generar més sòl industrial i atreure noves inversions per potenciar el sector secundari.

Les bones comunicacions –l’AP-7 i l’N-340–, la proximitat a les centrals nuclears i una ubicació entre Barcelona i València, poden convertir el polígon calero en un important pol de dinamització econòmica. Però, tal com apunta l’alcalde Jordi Gaseni, perquè noves empreses s’hi instal·lin cal que hi hagi més superfície.

Precisament, la generació de nous llocs de treball és un dels reptes afegits a la creació de més sòl industrial. Els canvis en l’economia, la crisi que pateixen sectors tradicionals del municipi, i la voluntat de diversificar el teixit empresarial són alguns dels motius que exposa l’alcalde per treballar en aquesta direcció.

L’equip de govern ja ha iniciat les negociacions amb els propietaris per buscar com desenvolupar la creació de les parcel·les. Per finançar aquests treballs, l’Ajuntament vol comptar amb una subvenció de la línia d’ajuts plurianual d’ENRESA destinada a la creació de llocs de treball, on el municipi podria obtenir més de la meitat del costat de les obres.

Comparteix