El Telecentre presenta un curs de formació ocupacional

Comparteix

El curs d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i General ofereix un certificat de professionalitat.

L’Ajuntament aposta un any més per la formació dirigida a les persones aturades per ajudar-les a reinserir-se en el món laboral, ampliant també els seus coneixements i l’experiència professional.

En aquest sentit, a mitjans del mes de desembre, el Telecentre iniciarà un curs d’operacions auxiliars de serveis administratius i general. Un curs subvencionat per la Generalitat, dirigit a les persones desocupades i amb el qual s’obté un certificat de professionalitat.

En el curs, que té una durada de 470 hores, es treballarà la distribució i transmissió de la informació i documentació en les tasques administratives i de gestió, internes i externes, així com la realització de tràmits de verificació de dades i documents amb eficàcia. Les persones que hi participin també tindran l’oportunitat de posar en pràctica la teoria en diferents empreses.

El curs que tindrà lloc de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h al CIP, té les places limitades per a 15 alumnes. Els interessats poden passar a informar-se i apuntar-se pel Telecentre, des de les 9 del matí i fins a les 14 de la tarda. Per inscriure’s, cal lliurar una fotocòpia del DNI i el full de demanada d’ocupació laboral.

Comparteix