Matrícula gratuïta al cem La Cala per un donatiu per La Marató de TV3

Comparteix

Fins al 14 de desembre, amb una aportació mínima de 10 euros es podrà gaudir del complex esportiu.

El cem La Cala ofereix fins al dia 14 de desembre la possibilitat d’abonar-se amb matrícula gratuïta. Això si, posa com a condició solidària que els beneficiaris facin un donatiu mínim de 10 euros a favor de la Marató de TV3, amb una permanència fins al 28 de febrer.

El gerent de l’Àrea Municipal d’Esports, Marc Vilabrú, explica que «fa anys que col·laborem amb la Marató amb diferents iniciatives. Sabem que hi ha molta gent que espera a abonar-se quan la matricula és gratuïta, i per això vam apostar per aquesta iniciativa».

A més, enguany se substitueixen les Jornades Esportives Nadalenques donat que en els darrers anys hi havia algunes queixes per part dels pares. Tot i la intenció de promoure diferents esports, «molts pares comentaven que els nens no podien continuar amb els entrenaments en haver de participar en les jornades», comenta Vilabrú.

Si que es farà una Marató de Fitness al cem el dia 12 de desembre, i el Festival Esportiu de Candelera que tenia lloc l’últim dia de la Festa Major, es traslladarà al 15 de desembre amb un enfocament solidari, ja que es farà pagar una entrada simbòlica que es destinarà íntegrament a la Marató.

A més, diferents àrees de l’Ajuntament estan preparant una sorpresa pel 17 de desembre, dia que tindrà lloc l’edició d’enguany de la Marató de TV3, destinada a les malalties infeccioses.

Comparteix