L’AMPA de l’Escola Sant Jordi renova la junta per encarar nous projectes

Comparteix

L’objectiu principal és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nens i nenes.

L’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’Escola Sant Jordi estrena nova junta directiva. Una quarantena de persones van assistir, divendres passat, a la presentació de l’equip que gestionarà l’entitat a partir d’ara. Damunt la taula ja hi ha objectius i projectes pel curs actual i el vinent.

L’assemblea, celebrada a la sala d’actes de l’Ajuntament, es va iniciar amb la presentació de la nova junta, que presideix Carmen Marias. L’acompanyen Eva del Amo com a secretària, Sílvia i Macu Llambrich com a tresoreres, i setze mares i pares que complementen l’equip de treball.

Els membres de l’associació es van mostrar disposats a continuar amb la voluntat de l’AMPA com a nexe de les mares i pares amb l’Escola. De fet, l’objectiu principal és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament «oferint activitats que per als nostres fills que dins l’escola no es poden fer», remarca la nova presidenta, Carmen Marias.

Un dels objectius de la nova AMPA és fomentar la relació entre les mares i pares, els nens i els mestres de l’escola. Per aquesta raó, un diumenge cada dos mesos es durà a terme una activitat conjunta com ara una sortida, un berenar, una festa, una pintada a l’escola, entre d’altres iniciatives.

Sobre la quota de l’associació, hi haurà canvis respecte als anys anteriors. La inscripció del primer nen és de 18 euros, i pels germans consecutius serà de 9 euros addicionals. A més, com a novetat, enguany dins de la quota es regalarà una samarreta pels nens i les nenes i, si algun pare o mare li interessés, també hi haurà opció a compra.

Comparteix