L’EMMA inicia una setmana plena d’audicions en honor a Santa Cecília

Comparteix

Els diferents conjunts instrumentals oferiran un seguit de concerts, oberts a tota la població.

Com cada any i seguint la tradició, l’Escola de Música ofereix una setmana d’audicions musicals en honor de la patrona dels músics, Santa Cecília. Unes audicions protagonitzades pels diferents conjunts instrumentals de l’EMMA, de mitja hora de duració i obertes a tots els públics.

La intensa setmana musical s’ha iniciat aquest dilluns al matí a l’Escola Sant Jordi, amb un concert del Conjunt Instrumental Professional adreçat als alumnes del centre de primària, que han repetit a la tarda a la Sala SCER, en una audició oberta a tots els públics.

Dimecres serà el torn del conjunt instrumental Solfa Jove. Els músics que s’inicien en el món de la música oferiran una audició oberta a tothom, a les 17 h de la tarda i a la Sala SCER, que repetiran el dijous a les 10 h a l’Escola Sant Jordi pels alumnes del centre. La cap d’Estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro, ha definit l’activitat com a molt positiva.

Per últim, l’Escola ha programat aquest divendres un Concert del Conjunt de Dixie de l’EMMA a les 18 h, a la Sala de la SCER, oberta també a tothom. Vizcarro ha recordat que el públic sigui puntual, perquè aquests concerts requereixen de molta concentració.

Durant la setmana, el funcionament de l’EMMA també es modifica i tots els alumnes, a banda de conèixer i descobrir la festivitat, en són partícips i participen com a públic en les diferents audicions per recolzar i veure el treball dels seus companys.

Comparteix