El món cultural recita ‘Versos per la llibertat’ a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La plaça Nova va sentir paraules i notes musicals en defensa dels presos polítics i dels drets nacionals.

La llibertat expressada des de l’àmbit poètic va ser l’objectiu de l’acte, que va tenir lloc aquest diumenge al migdia, on s’hi van aplegar més d’una cinquantena de poetes del territori. ‘Versos per la llibertat’ va demanar l’alliberament dels vuit consellers empresonats i dels presidents de les entitats sobiranistes.

Una iniciativa del món cultural que va sorgir davant la indignació per tenir els càrrecs electes a la presó. Després de dos actes similars a La Ràpita i Roquetes, per condemnar les càrregues policials de l’1 d’octubre, ara ha estat l’Ametlla de Mar qui ha reunit poetes d’arreu per enviar un missatge clar, tal com apunta un dels organitzadors, Àngel Martí.

Els poemes recitats, vinculats tots a la llibertat, van ser tant d’autors coneguts com escrits pels mateixos poetes que van participar en l’acte. També s’hi van afegir músics que van acompanyar les lectures. Una de les participants, Céline Borràs, destaca l’ambient de germanor i l’objectiu comú de tots els presents.

El vent que bufava a la plaça Nova va ajudar a enlairar cap al cel un parell de globus amb els poemes recitats, en el moment de finalitzar l’acte cultural reivindicatiu.

Comparteix