‘Versos per la llibertat’ dels presos polítics

Comparteix

Poetes i músics es reuniran diumenge per reclamar l’alliberament dels empresonats amb un acte cutural.

El món cultural es reunirà diumenge a La Cala per demanar la llibertat dels ‘presos polítics’. Persones vinculades a les associacions literàries locals han organitzat ‘Versos per la llibertat’, una trobada d’una cinquantena de poetes del país reunides per recitar en defensa de la llibertat dels vuit consellers empresonats i dels presidents de les entitats sobiranistes. Un acte que també s’ha obert a músics i artistes en general.

Un dels organitzadors, Àngel Martí, explica que la iniciativa va sorgir arran de la «indignació per tot el que està passant, per tenir els nostres càrrecs electes a la presó i gent absolutament pacífica que està tancada a la presó, quan hi hauria d’haver d’altres tancats i no estan. I a partir d’aquí, davant aquesta indignació i prenent mostra del que s’havia fet unes setmanes abans a Sant Carles de la Ràpita i a Roquetes per la violència, se’ns va acudir fer això».

Des de l’organització, però, recorden que si alguna persona està interessada que encara estan obertes les inscripcions per poder participar-hi. Els poemes, vinculats a la llibertat, seran tant d’autors coneguts com escrits pels mateixos poetes que recitaran. ‘Versos per la llibertat’ tindrà lloc aquest diumenge, a les 11 h del matí, a la plaça Nova.

Comparteix