Modificacions del 24 al 27 de novembre al servei de l’R16

Comparteix

S’establirà un servei alternatiu per carretera per obres al tram Vandellòs-Bifurcació Calafat.

Les obres per adaptar el tram ferroviari entre Vandellòs i la bifurcació Calafat al nou traçat de la línia Barcelona-Tarragona-València del Corredor Mediterrani, obligarà Adif a interrompre el servei entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant, entre les 19 h de divendres 24 i les 6 h de dilluns 27 de novembre.

Per facilitar la mobilitat dels viatgers en el trajecte afectat, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera. D’aquesta manera, els usuaris de la línia R16 que vulguin anar cap al sud podran fer-ho amb tren, però si volen anar direcció nord hauran d’agafar un autobús que els traslladarà a l’estació de l’Hospitalet.

Això obligarà a restriccions d’estacionament a l’avinguda Amistat Hispano Italiana, on la zona d’aparcament front de l’Oficina de Turisme quedarà anul·lada, ja que serà un dels punts de parada del bus llançadora. Això comportarà que en alguns moments, el trànsit rodat a la cruïlla amb l’avinguda Batlle Josep Pijoan es vegi afectada pel gir dels vehicles.

Els treballs per adaptar la infraestructura actual a les noves necessitats consistiran, principalment, en la modificació de l’esquema de vies en l’àmbit de l’actual estació de Vandellòs per adaptar-ho a la nova configuració i en la connexió de la nova variant d’ample ibèric Vandellòs-Tarragona.

Comparteix