‘El autor’

ComparteixLa pel·lícula destacada de la setmana és ‘El autor’ on el protagonista descobreix, escrivint una novel·la que la ficció s’escriu amb la realitat. Totes les estrenes de la mà d’Enric Franch i Montse Cateura.

Arte al agua
Una història personal que ens mostra com era la vida dels últims pescadors que exercien el seu ofici a Terranova, a bord d’un vaixell de l’arrossegament. Un retrat íntim del que van viure fins que la indústria pesquera del bacallà va fer fallida de manera dramàtica.
 

 
Los nadie
La música, l’art del carrer i l’amistat són les armes de resistència de cinc joves que conviuen amb la violència i la desocupació en Medellín, la que va ser capital mundial del narcotràfic. Són malabaristes i somien amb deixar els empinats barris pobres per recórrer Sud-amèrica per deixar enrere un passat del que no es parla.
 

 
Jupiter’s moon
En intentar creuar il·legalment la frontera, el jove emigrant Aryan és disparat, i la ferida li atorga el poder de levitar. Amb l’ajut del doctor Stern, aconsegueix escapar-se d’un camp de refugiats. Fascinat pels superpoders d’Aryan, Stern veu l’oportunitat d’explotar el miracle.
 

 
Liga de la Justicia
Després dels fets que es van produir al film ‘Batman v Superman: El amanecer de la Justicia’, Bruce Wayne (Batman) comença a reclutar a diversos superherois com Wonder Woman, Flash, Aquaman o Cyborg, per enfrontar-se a una nova amenaça, mentre tracta d’acceptar la mort de Superman.
 

 
Hacia la luz
La seva protagonista Misako es guanya la vida fent audiodescripcions de pel·lícules, i Nakamori és un fotògraf a punt de perdre la vista. Dues persones que aconseguiran connectar, tot i les seves diferències, a través del cinema.
 

 
Una razón para vivir
El personatge principal Robin s’enamora de la Claire Foy a primera vista, però aviat ell pateix un atac de poliomielitis i es queda completament paralitzat de per vida. Ells però no es van donar per vençuts.
 

 
Medidas extremas
Finnur és un cardiocirurgià d’èxit, feliçment cassat i amb dues filles. La seva vida familiar es comença a complicar quan l’Anna, la seva filla gran, inicia una relació amb un traficant de drogues. La mala influència d’aquest sobre ella i sobre tota la família és cada vegada més perillosa.
 

 
El autor
Álvaro vol ser escriptor, però tot el que escriu és fals, pretensiós i insípid. Treballa com a escrivent a una notaria de Sevilla i la seva vida és gris. La seva esposa, Amanda, és tot el contrari. Sempre ha tingut els peus a terra i mai ha somiat en ser escriptora. No obstant això, és ella la que es posa a escriure i publica un best‐seller. La separació és inevitable, però l’Álvaro es mostra decidit a aconseguir una novel·la d’èxit.
 

 

Comparteix