El Banc dels Aliments busca voluntaris pel Gran Recapte de l’1 i 2 de desembre

Comparteix

La situació a l’Ametlla de Mar és millor que en altres poblacions, però calen persones per cobrir tots els torns.

El Banc dels Aliments busca voluntaris per al Gran Recapte, la campanya massiva de recollida d’aliments que es farà l’1 i 2 de desembre. Molts supermercats caleros col·laboren en aquesta jornada solidària, però des de l’entitat remarquen que manquen voluntaris per garantir la cobertura de tots els torns.

La crida és generalitzada a tot el país, tot i que des del Banc dels Aliments reconeixen que a l’Ametlla de Mar la situació és força millor que en altres municipis. La coordinadora local del Gran Recapte, Dolors Cervera, explica que caldria una desena de voluntaris per cobrir tots els punts de venda i també els qui classifiquen els aliments posteriorment.

La novena edició del Gran Recapte d’Aliments serà el primer cap de setmana de desembre i s’espera repetir les xifres de donatius de l’any passat. Els productes més necessaris continuen sent l’oli, la llet i les conserves. Sobre si el context polític que viu Catalunya afectarà, Cervera és contundent afirmant que el poble és molt solidari.

Comparteix