Creu Roja impulsa una campanya per recollir de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes

Comparteix

L’assemblea local espera aconseguir les joguines necessàries perquè cap infant es quedi sense un regal aquest Nadal.

Creu Roja espera repetir la col·laboració en una nova edició de la campanya de recollida de joguines, amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels infants, pertanyents a famílies amb dificultats econòmiques importants i que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

L’assemblea local de l’Ametlla de Mar ja ha iniciat la recollida, que s’allargarà fins al pròxim 17 de desembre, amb l’objectiu que cap infant es quedi sense un regal per aquest Nadal. Cal que les joguines no siguin ni bèl·liques ni sexistes, i han de ser noves perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

La recollida es realitza a l’establiment Casa Creixenti i les llibreries Sant Jordi i Knigo. A més, també s’hi suma l’AMPA de l’Escola Sant Jordi, i la mateixa oficina de la Creu Roja situada al Passeig Marítim, en horari de matí de 10 a 13 h. Des de l’organització, demanen també la col·laboració ciutadana per ajudar a la classificació de les joguines.

Comparteix