El port pesquer s’il·lumina per la ‘llibertat’ dels empresonats

Comparteix

Unes 250 caleres i caleros van participar divendres passat en una marxa amb atxes.

Divendres al vespre, unes 250 persones es reunien a l’Ametlla de Mar per participar en l’acte ‘Llums per la llibertat’, per exigir la llibertat pels ‘presos polítics’. En una crida feta per les xarxes socials, demanava reunir-se a la platja de l’Alguer a les 20 h, amb atxes o bé fanals o llanternes.

La marxa va anar per l’espigó del port pesquer i després es va desplaçar fins a l’esplanada de l’antiga Confraria de Pescadors, just on hi ha el mural de ‘Votarem’. Els participants van cantar ‘Els segadors’ i es van poder escoltar clams de ‘llibertat’. Tot i ser organitzat des de moviments veïnals, La Cala per la Independència va donar-hi suport.
 

 

#llibertatpresospolítics#ametllademar#turismeametllademar#freedomforcatalonia#catalunyaexperience#somebre#repúblicacatalana#

A post shared by Gloria Llao Santiago (@uncordepedassos) on

LLUMS PER LA LLIBERTAT. L'Ametlla de Mar. (Port).

A post shared by Mercè Labòria (@laboriamerce) on

Comparteix