El municipi comptarà amb un Comitè de Defensa de la República (CDR)

Comparteix

El CDR La Cala es presentarà al públic aquest dilluns al vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament.

La mobilització ciutadana de les últimes setmanes ha portat un grup de caleres i caleros a constituir el Comitè de Defensa de la República (CDR) de La Cala. Un moviment que sorgeix de les accions prèvies al referèndum i de les mobilitzacions dels dies posteriors. Aquest dilluns al vespre es farà la presentació pública.

L’objectiu del CDR calero serà gestionar les possibles iniciatives que es puguin dur a terme al territori en els pròxims dies. També servirà per coordinar accions conjuntes amb altres comitès de les Terres de l’Ebre o d’arreu del país. Els organitzadors expliquen que són un complement a la feina que desenvolupa La Cala per la Independència.

La presentació del CDR serà aquest dilluns, a les 20.30 h del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament. Els impulsors conviden a tothom per aportar iniciatives i seguir les assemblees periòdiques que es convocaran. A banda, ja s’ha creat un canal per Telegram per enviar comunicacions, i perfils a les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Comparteix