L’Ajuntament reforma dos antics magatzems en aules formatives polivalents

Comparteix

Els nous espais, situats a la Part de Cala, sumen més de 100 m² de superfície.

L’Ametlla de Mar comptarà ben aviat amb nous espais destinats a cursos i tallers. Els operaris de la brigada municipal estan treballant en reconvertir dos antics magatzems de l’Ajuntament, situats a l’edifici Cova Gran del carrer Mediterrani, en dues aules comptant amb més de 100 m2 per a formació, però que seran polivalents.

Una de les aules té un espai superior als 60 m² i es preveu homologar-la per poder realitzar cursos subvencionats, com els que s’estan duent a terme periòdicament al Telecentre. L’altra aula, d’una dimensió inferior, s’emprarà també per realitzar tallers. A més, servirà per disposar de nous locals de cara a activitats culturals.

Comparteix