Enllestit el Pla Local de Joventut dels pròxims quatre anys

Comparteix

La regidoria vol que sigui un document obert i que els joves aportin les seves propostes.

La regidoria de Joventut ja té enllestit el pla local de joventut del 2017-2021. Un document que analitza la situació actual de la joventut calera, tant per les seves problemàtiques com per les seves necessitats, i que és el full de ruta per l’aplicació de polítiques municipals per resoldre-les.

El procés de creació del pla jove pels pròxims quatre anys va començar amb una enquesta, realitzada mitjançant un formulari a Internet. Dels resultats, s’ha dissenyat el programa definit en les àrees d’educació, mobilitat, habitatge, salut, esports o drets civils, entre altres. De fet, està redactat seguint la línia del Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

Però des de la regidoria volen que sigui un document obert, i que pugui anar-se millorant durant la seva vigència. Per això, s’incorporaran nous projectes que facin millorar la vida dels joves caleros amb les seves pròpies aportacions. El regidor de Joventut, Vicenç Llaó, explica que estan oberts a escoltar quines polítiques de joventut caldria impulsar.

Pel que respecta a l’àmbit de dinamització, cal destacar que el pla local de joventut ha permès sol·licitar diversos ajuts i subvencions, majoritàriament destinats a l’entitat ‘El racó dels joves’, un espai adreçat a joves d’edats adolescents. El regidor ha apuntat que un dels objectius, a curt termini, és aconseguir un nou local per aquesta associació juvenil.

Comparteix