Gessamí Caramés a ‘Cuines’

Comparteix

La cuinera calera donarà un toc dolç al programa de cuina de TV3.

La calera Gessamí Caramés és el nou rostre del programa ‘Cuines’ de TV3. Des de fa un parell de divendres que, conjuntament amb el presentador habitual Marc Ribas, la cuinera hi ha aparegut col·laborant en l’elaboració de postres, pastissos i dolços. De fet, ja els hem pogut veure colze a colze preparant uns cruffins de préssec i crema, uns fluffy pancakes o mochis de moniato i llima.

La cuinera va participar en un càsting, animada després que el programa ‘Joc de Cartes’ visités l’Ametlla de Mar. Caramés, molt aficionada a la rebosteria i a la pastisseria, s’incorpora així de manera periòdica en el programa i serà l’encarregada de preparar aquest tipus de receptes, mentre que Ribas es continuarà fent càrrec de la resta de plats.

Comparteix