Carme Forcadell surt de la presó d’Alcalá-Meco

Comparteix

El jutge va acordar dijous a la nit presó eludible amb fiança de 150.000 euros per a la presidenta del Parlament.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha abandonat aquest divendres a les 14 h el centre penitenciari d’Alcalá-Meco, on havia ingressat dijous a la nit per ordre del jutge de l’Audiència Nacional, Pablo Llarena.

Ho ha fet a bord del cotxe oficial de la presidenta del Parlament, el mateix que la va acompanyar dijous i també la setmana passada al Tribunal Suprem per declarar com a investigada per un delicte de rebel·lió.

Forcadell ha sortit de la presó després que els seus advocats han dipositat aquest matí de divendres els 150.000 euros de fiança imposada pel jutge, uns diners que surten de la caixa de solidaritat de l’ANC i que el magistrat ha consignat al migdia.

Recordem que Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó i Ramona Barrufet tenen una setmana per abonar, cadascun, una fiança de 25.000 euros.

Tots ells han entregat el passaport i no poden viatjar a l’estranger. Hauran de comparèixer igual que Forcadell cada setmana al jutjat. Per la seva banda, a Joan Josep Nuet el jutge no li ha imposat cap mesura cautelar.

Comparteix