Llamps, pedra i pluja cauen intensament a La Cala

Comparteix

La tempesta cau al municipi amb força, deixant registres superiors als 17 l/m².

Una forta tempesta ha caigut amb força a l’Ametlla de Mar, aquest dissabte, deixant alts registres de precipitació. Tot i que durant el matí s’han vist quatre gotes, no ha estat fins a la tarda quan el cel s’ha tornat fosc i ha començat una intensa pluja amb calamarsa, de dimensions considerables, acompanyada d’aparell elèctric. L’estació que té el Servei Meteorològic de Catalunya a la població porta acumulats 17,9 l/m² en el dia d’avui.

Tempest!! #ametllademar #meteo #loves_meteo

A post shared by Gerard Figueres Pijuan (@gerardfi) on

#ametllademar #tardor #plou

A post shared by Gemma Creixenti (@gemmacreixenti) on

Storm ⛈ #ametllademar

A post shared by Frank Llaó (@frankllao) on

Comparteix