Marxa lenta per demanar la «llibertat» dels presos a l’AP-7

Comparteix

La convocatòria s’ha fet per xarxes socials i ha provocat circulació intensa a l’autopista, al seu pas per l’Ametlla de Mar.

Una marxa lenta convocada mitjançant les xarxes socials ha provocat retencions aquest diumenge a la tarda a l’AP-7 al tram de les Terres de l’Ebre. La crida demanava que la gent se sumés a entrar a l’autopista pel peatge més pròxim i circular «a poc a poc» en direcció nord.

«Passarem un dia de platja que no oblidarem mai», apunta el missatge, en clau d’humor, que acaba demanant «llibertat» pels consellers empresonats i els líders de l’ANC i Òmnium. Desenes de cotxes s’han acumulat a les cinc de la tarda als peatges de l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, entre d’altres, per començar a circular a 60 quilòmetres per hora.

Tot plegat ha provocat aturades a l’Aldea d’uns dos quilòmetres en sentit nord; cues de sis quilòmetres al tram de Camarles, en sentit nord; o retencions de dos quilòmetres per circulació intensa a l’Ametlla de Mar, també en sentit Barcelona.

Comparteix