La Banda de la Cala tocarà sota la batuta de 35 directors catalans

Comparteix

El resultat, d’un curs per a directors de bandes de música, es veurà en un concert a l’auditori de l’Hospitalet.

La Banda de la Cala i la Banda Clau de Vent de l’Hospitalet s’uniran dissabte per tocar sota les ordres de 35 directors de bandes d’arreu de Catalunya. Es tracta de la 1a Jornada de directors de bandes de música, organitzada per la Federació Catalana de Societats Musicals.

El concert serà la posada en pràctica d’un curs que rebran el mateix dissabte els directors. El compositor i director argentí Miguel Etchegoncelay, expert en la formació de direcció orquestral i que ha recorregut diversos països europeus, oferirà una classe magistral que tractarà qüestions com l’anàlisi de les partitures amb l’expressió corporal.

Tot el treball es podrà veure a partir de les 20 h del vespre, en un concert obert al públic i d’entrada gratuïta, al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

Comparteix