L’Astral s’amarra fins dissabte al port de La Cala

Comparteix

El vaixell d’Open Arms obre les seves portes per sensibilitzar sobre la crisi humanitària del Mediterrani.

El vaixell Astral, de Proactiva Open Arms, ha iniciat un viatge pels ports catalans per donar a conèixer la tasca de l’ONG a tota la ciutadania, i en especial als més joves. La primera escala la fa des d’aquest dimecres i fins el dia 4 al port de l’Ametlla de Mar.

Durant aquests dies, els ciutadans podran visitar l’antic iot reformat i reconvertit en una embarcació de rescat, i descobrir les missions en crisis humanitàries que duen a terme de la mà dels voluntaris.

Al municipi els escolars fan visites a l’Astral aquest dijous. El públic general pot visitar-lo, gratuïtament, de 10 a 13 h i de 16.30 a les 20 h. Després d’estar al port calero, el vaixell anirà a ports com el de La Ràpita, Vilanova, Palamós, Roses o Mallorca.

Comparteix