Les JERC es reconstitueixen a La Cala

Comparteix

Céline Borràs és la nova portaveu d’un grup que aplega una quinzena de joves republicans.

Les joventuts republicanes es tornen a fundar a l’Ametlla de Mar. Dissabte al migdia, una quinzena de joves caleros van reconstituir les JERC al municipi, després que existissin anys rere. A més, aquesta és la primera agrupació creada dins la República Catalana.

El principal dels objectius que es plantegen és defensar el país que acaba de néixer. Les joventuts saben que hi ha molta feina al davant, però deixen clar que tenen moltes ganes de treballar per fer-ho possible. La portaveu de les JERC serà la republicana Céline Borràs.

L’acte va comptar amb la presència dels diputats al Congrés, Teresa Jordà i Xavier Eritja, i dels portaveus de les JERC a Catalunya, Pau Morales, i a les Terres de l’Ebre, Aleix Borràs. També hi van ser presents l’alcalde, Jordi Gaseni, i la presidenta local d’ERC, Jani Brull.

Comparteix