Aprovat el conveni per finançar els Serveis Socials del Baix Ebre

Comparteix

Es destinaran 1,88 milions d’euros per lluitar contra la pobresa i per impulsar programes de cohesió social.

El Consell Comarcal destinarà 1,88 milions d’euros per finançar els serveis socials, posant el focus en lluitar contra la pobresa i impulsar programes de reforç de la cohesió social i de promoció de la igualtat. El ple va aprovar divendres l’acord per enguany amb la Generalitat.

Entre les novetats d’aquest contracte hi ha el Servei d’Intervenció Socioeducativa per a menors en situació de risc, plans d’igualtat en el treball i de les persones LGTBI, així com la lluita contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

També s’ha acceptat l’aportació de 23.000 euros de l’Institut Català de les Dones per al Servei d’Atenció i Informació a les Dones. A més, s’ha inclòs l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar dins del Pla de Polítiques de Dones del Baix Ebre.

L’acord comarcal també dona suport als plans locals i comarcals de joventut, com el que s’està redactant al municipi.

Comparteix