L’Hotel Sense Repòs supera totes les expectatives

Comparteix

El Poliesportiu va transformar-se dissabte en un hotel terrorífic gràcies al treball del Racó dels Joves.

L’Hotel Sense Repòs del Racó dels Joves va aplegar prop de 400 visitants. Dissabte a la tarda, el Poliesportiu es va transformar en un hotel terrorífic i es va omplir de criatures malvades. Un passatge del terror que va sorprendre a tothom qui va entrar-hi.

El recorregut passava per la zona de vestidors del pavelló Galetet, amb un passadís fosc que donava pas a les diferents habitacions. El maquillatge i l’ambientació van fer terroritzar a tots els qui s’atrevien a entrar. Un centenar de membres del Racó van col·laborar en la realització.

Com a novetat, enguany es va millorar el sistema de torns per accedir a l’interior del passatge, estalviant cues als assistents. A la vegada, també s’hi van organitzar tallers diversos per als més petits a les portes del Poliesportiu.

Comparteix