La pluja passa per La Cala sense deixar importants desperfectes

Comparteix

La intensitat de la precipitació, amb més de 30 l/m² en poca estona, va malmetre una canonada de sanejament al carrer Pau Casals.

La pluja va caure amb força aquest dimecres al territori. Només a l’Ametlla de Mar va deixar registres de 35,6 l/m² durant les hores centrals de la tarda. Una precipitació que va caure en poc temps, i que a les 17 h de la tarda, els registres marcaven ja 21,6 l/m². Tot i la intensitat, el municipi no va patir gairebé cap incidència, a diferència d’altres poblacions del Camp i l’Ebre, on va causar importants danys i inundacions.

Una de les afectacions ha estat en la canonada de sanejament que comunica el carrer Llibertat amb el Santiago Rusiñol, al carrer Pau Casals, que a causa de la pressió de l’aigua va trencar-se. Aquest dijous al matí, els operaris d’Aqualia treballaven en la seva reparació. I els Bombers van fer una sortida a un xalet del carrer Rovelló de les Tres Cales, afectat per una petita inundació, tot i que no van haver d’actuar-hi.

Comparteix