Arriba la Tardor de Teatre a la Sala SCER

Comparteix

El Grup Escènic i la Coordinadora de Teatre Amateur presentaran diferents obres, totes elles en clau de comèdia.

La tardor arriba a la Sala de la Societat en forma de teatre. I és que el Grup Escènic de la SCER tornarà a pujar a l’escenari oferint tres caps de setmana seguits de teatre amb la mostra Tardor de Teatre.

La mostra s’iniciarà aquest dissabte, a les 19 h de la tarda, amb el grup prejuvenil que tornarà a sorprendre el públic amb ‘Llums, càmera i… desesperació’. L’obra, estrenada el març d’aquest any, està basada en un rodatge d’una pel·lícula de l’Oest, en el qual sorgeixen certs problemes entre els actors que els porten a situacions d’estridències i d’humor, molt d’humor.

El pròxim diumenge 29, a les 18.30 h de la tarda, s’estrenarà l’obra ‘Políticament incorrecte’, representada per diferents membres de la Coordinadora de Teatre Amateur de les Terres de l’Ebre. La Coordinadora engloba 16 grups de teatre de la comarca del Baix Ebre i el Montsià, units per representar aquesta brillant comèdia anglesa.

Un dels directors del Grup Escènic de la SCER, Josep Tomàs Margalef, ha apuntat que el fet de representar una obra amb diferents membres d’un col·lectiu, pretén coordinar els moviments culturals, gestionar nous projectes però sobretot divertir-se.

Per últim, el 4 de novembre a les 18 h de la tarda, serà el torn del grup d’adults que representarà l’obra ‘Besos’, també estrenada el mes de març. Es tracta d’una obra de caire humorístic que reflecteix situacions quotidianes amb parts de musical.

L’altre dels directors del Grup Escènic,  Joan Pere Brull, ha animat a aquells que no l’han vist, a venir a passar una bona estona.

Comparteix