Divendres arriben els reconeixements anuals dels premis ‘La Cala es mou’

Comparteix

Esportistes, entitats, clubs i patrocinadors rebran els reconeixements per la temporada passada.

Aquest divendres tindrà lloc, al Poliesportiu Municipal Galetet, l’entrega dels premis ‘La Cala es mou’ 2016-2017, el lliurament de reconeixements als participants, esportistes, entitats i agents col·laboradors de l’esport local durant la passada temporada.

A l’Ametlla de Mar s’hi donen lloc una gran varietat de pràctiques esportives en àmbits com el lleure, la competició, la salut o el turisme, un fet que contribueix que hi hagi implicats diversos agents, a més dels esportistes.

El gerent de l’Àrea Municipal d’Esports (AME), Marc Vilabrú, explica que «és una festa en la qual es reconeix la tasca de tota una temporada, al llarg de la quan hi ha moments que passen a l’oblit i és una diada per a recordar-los tots».

Durant l’acte es reconeixerà la tasca d’entitats i clubs, dels tècnics municipals i els patrocinadors, i es lliuraran els premis al Millor esportista de l’AME, al Millor esportista de Clubs i a l’esportista amb més projecció exterior.

«És un acte en el qual s’ha de premiar als esportistes, independentment que estiguin vinculats a l’Ajuntament o no», sentencia Mayte Puell, regidora d’Esports.

Comparteix