L’Institut Candelera rep la visita de 22 estudiants francesos

Comparteix

És la segona part d’un programa d’intercanvi lingüístic amb alumnes de 2n d’ESO. El passat juny, els caleros ja van passar una setmana a França.

Els alumnes de l’Institut Candelera conviuran, durant una setmana, amb 22 alumnes del Collège Georges Clemenceau de Cerizay (França). Es tracta de la segona part del programa d’intercanvi lingüístic en que hi participa el centre de secundària calero.

El passat mes de juny, els alumnes de 2n d’ESO de l’institut de l’Ametlla de Mar ja van ser acollits per les famílies dels estudiants cerisans. Durant la seva estada,  van assistir a les seves classes i van visitar diferents atraccions turístiques com Futuroscope i ‘Poy du Fou’.

Ara és el torn dels francesos. Les famílies caleres acullen a casa seva els 22 estudiants francesos i els 3 professors que els acompanyen. El programa de caràcter acadèmic i també lúdic, permetrà als francesos submergir-se a la vida calera i alhora realitzar diferents sortides al Delta de l’Ebre, a Tarragona i a Barcelona.

Comparteix