S’arranja la carretera que uneix Roques Daurades amb l’Estany

Comparteix

El paviment d’aquesta via s’ha millorat amb un doble tractament asfàltic. El pas rodat és molt habitual per la proximitat amb una zona hotelera i de segona residència.

La carretera que uneix la urbanització Roques Daurades i el port de l’Estany està totalment renovada. L’actuació de millora ha consistit amb un doble tractament asfàltic per deixar-la la via enllestida per al trànsit rodat. Aquesta és una carretera molt utilitzada tant per veïns com per turistes.

L’alcalde Jordi Gaseni explica que tot i ser una petita obra, té un valor important per la ubicació del camí. A la vegada, comenta que aquesta actuació s’ha dut a terme en paral·lel a les obres de la carretera d’accés sud, que continuen en marxa.

Comparteix