El Juvenil s’estrena amb victòria contra el Remolins Bítem

Comparteix

Quatre gols de Joan Vendrell, Eric Pastó, Marc Brull i Albert Bardí han permès sumar els primers 3 punts a la lliga. L’equip, tot i ser jove, no renuncia a marcar objectius.

L’equip Juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar per 2 – 4 el primer partit oficial de la temporada. Ho va fer al camp del Remolins Bítem, amb gols de Joan Vendrell, Eric Pastó, Marc Brull i Albert Bardí.

Tot i això, els caleros van patir durant la primera part, perquè els bitemencs són un equip amb jugadors més adults i van dominar bona part del primer temps. L’entrenador de l’equip, Juanjo Balfegó, és conscient que té un equip molt jove però no renuncia a marcar objectius.

«Per nosaltres poder jugar el playoff ens dona la possibilitat de jugar deu partits més i jo vull jugar-los, perquè l’aprenentatge serà important i no vull acabar la temporada tan aviat. Els vull veure jugar amb equips de dalt i de l’altre grup. Seria un primer any molt complert per nosaltres i hem d’anar sempre cap amunt», apunta Balfegó.

El Juvenil juga dissabte al matí a casa, a partir de les 11.30 h, davant de l’Arnes.

Comparteix