Comencen les 6es Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i el Peix de Llotja

Comparteix

4 restaurants i 9 bars oferiran menús i tapes confeccionades amb els productes gastronòmics més tradicionals de la cuina marinera calera.

4 restaurants i 9 bars oferiran des d’aquest divendres i fins al 15 d’octubre, menús i tapes utilitzant els productes pesquers en les sisenes Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i el Peix de Llotja de l’Ametlla de Mar.

Tot i la reducció de restaurants, els quatre col·laboradors oferiran propostes d’entre 25 i 40 euros per menú, amb productes com el pop, la gamba blanca o l’element vertebrador, l’arrossejat.

En les tapes, la creació segueix sense límits. Productes de la llotja, i fins i tot el mateix arrossejat, es podran degustar al preu de 2 euros i mig, amb una tapa i una cervesa Heineken.

Completant la butlleta de la ruta de tapes amb 5 segells es podrà optar a menús gastronòmics i Tuna-tour dobles. El punt final de la festa serà dissabte 14 a la tarda, amb la 33a Diada de l’Arrossejat a la Confraria de Pescadors. Enguany s’hi afegeix la promoció de la gamba blanca.

Durant totes les jornades es pot participar del concurs fotogràfic d’Instagram, pujant les imatges amb les etiquetes #peixllotja17 i #ametllademar, i seguint el compte @turismeametllademar.

Comparteix