‘La meva gota d’aigua’ és l’exposició de pintura de Vicenç Màlaga

Comparteix

L’exposició, que mostra imatges locals, es pot veure gratuïtament al CIP fins al 14 de juliol.

Fins al 14 de juliol, el Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) acull l’exposició ‘La meva gota d’aigua del pintor’ Vicenç Màlaga, una tria de 15 obres que plasmen bàsicament imatges de l’Ametlla de Mar.

Després de poder veure, durant els darrers dies, l’exposició de les fotografies guanyadores del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, el Centre d’Interpretació de la Pesca ofereix la possibilitat de visitar l’exposició de Vicenç Màlaga, un pintor molt lligat a l’Ametlla de Mar que mitjançant ‘La meva gota d’aigua’, mostra un recull d’imatges locals pintades a l’oli.

La diversitat de temes que suggereixen les moltes cales del litoral i l’encant suggestiu que li genera el port calero, les barques i la temàtica marinera el porten a recórrer la geografia calera amb el seu cavallet i plasmar in situ la llum i el moment en els seus quadres. Vicenç Màlaga defineix la mostra d’obres de l’exposició com la seva aportació a l’art.

El visitant pot veure una quinzena de quadres de gran format on es plasmen diversos indrets de la costa calera i del port de l’Ametlla de Mar, tot i que l’autor es pren la llicència de mostrar també dos nus amb els quals se sent identificat i que formen part de la seva obra figurativa.

L’exposició es pot visitar gratuïtament al Centre d’Interpretació de la Pesca fins al 14 de juliol,  tots els dies de dilluns a diumenge de 10 h a 13 h al matí i de 17.30 h a 20.30 h a la tarda.

Comparteix