Rodalies Catalunya promociona activitats de Nàutic Parc com el Tuna Tour de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Un total de 150 trens de Rodalies emeten a les seves pantalles un vídeo de 20 segons de Nàutic Parc.

El Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre han signat un acord amb Renfe i Rodalies de Catalunya per fomentar que la ciutadania es desplaci en tren fins a les poblacions de costa, com l’Ametlla de Mar o l’Ampolla, per fer activitats de mar. Així, els usuaris Renfe de l’R16 tenen descomptes a l’hora de reservar activitats.

L’acord contempla que, a partir d’ara, la imatge de Renfe aparegui a les publicacions de Nàutic Parc com “tren oficial”. Al mateix temps, un total de 150 trens de Rodalies emeten a les seves pantalles un vídeo de 20 segons del Tuna Tour de l’Ametlla de Mar i els vivers d’ostres i musclos Mirador Badia de l’Ampolla.

Aquest vídeo es pot veure també a un total de 475 màquines d’autovenda de Renfe repartides a diferents estacions de Catalunya. Així ho explica el gerent de Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Jordi Rom.

Des de Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre es col·labora oferint un codi descompte els usuaris Renfe de l’R16 a l’hora de reservar les activitats, a més d’altres contraprestacions i accions publicitàries que sumen un cost total de 100.000 euros aproximadament.

Així, la línia R16 de Rodalies de Catalunya i els trens regionals del corredor mediterrani esdevenen un mitjà de transport ecològic per gaudir de les activitats d’oci nàutic a Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar.

Comparteix