L’embarcació calera ‘Rafael y Carlos’ rep un premi de la Capitania Marítima de Tarragona pel seu compromís amb la seguretat marítima

Comparteix

Es tracta del 1r Premi Xarxes a la Seguretat Marítima en Vaixells Pesquers.

La Capitania Marítima de Tarragona va entregar, el passat dimarts 25 de juny, el 1r Premi Xarxes a la Seguretat Marítima en Vaixells Pesquers a l’embarcació ‘Rafael y Carlos’ de l’Ametlla de Mar.  Es tracta d’un reconeixement al vaixell pesquer més segur de 2023, al que no s’ha detectat cap deficiència en les inspeccions des de l’any 2020.

Es tracta de la primera edició d’aquest premi que atorgarà a partir d’ara el Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible, mitjançant la Capitania Marítima de Tarragona de la Direcció General de la Marina Mercant.

El patró de l’embarcació, Ferran Navarro, espera que en pròximes edicions el premi es torni a quedar a la confraria calera per ser un referent en seguretat marítima.

Per la seva banda, el patró major de la Confraria de l’Ametlla de Mar, Miquel Brull, es mostrava content de l’atorgament d’aquest reconeixement a una embarcació de la flota.

L’acte va comptar amb la participació del subdelegat del Govern, Santiago J. Castellá, el capità marítim de Tarragona, José Manuel Robledano i la subdirectora general de Seguretat, Contaminació i Inspecció Marítima de la Direcció General de la Marina Mercant, Ana Núñez, qui va entregar el premi i va valorar la importància que es compleixin les normes.

El 2023, la Capitania va realitzar 125 inspecciones a embarcacions pesqueres.

Comparteix