El president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Molt Honorable president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, va visitar divendres al matí l’Ametlla de Mar. Rebut per l’alcaldessa Eva de l’Amo i la resta del consistori, va visitar l’Ajuntament de la localitat i va signar en el Llibre d’Honor.

En la visita, el president va lliurar a l’alcaldessa una rèplica numerada de la bandera del Parlament de Catalunya. Per la seva part, l’alcaldessa va lliurar al president un exemplar del llibre Quan la mar brama de Xavier Figueres i un altre del llibre de fotografies de l’Ametlla de Mar de Xavier Solé.

En la seva estada, Rull també es va referir al calendari postelectoral i als pactes per la investidura just quan s’ha posat en marxa el període de dos mesos que estableix la Llei de Presidència i del Govern de Catalunya per a la convocatòria d’unes noves eleccions, el qual clourà el pròxim 26 d’agost, possibilitat aquesta que el president del Parlament no desitja tal com va explicar als micròfons de la Cala RTV.

Rull va cloure divendres a la tarda a Amposta l’Assemblea General de l’AMI (Associació de Municipis per la Independència) que presideix el calero Jordi Gaseni.

Comparteix