S’inicia un nou grup de millora del son

Comparteix

Es durà a terme en dimecres o dijous, d’11 a 12.30 h a la sala d’actes de l’Ajuntament.

El CAP de l’Ametlla de Mar ha posat en marxa un nou grup terapèutic sobre la higiene del son, obert a totes aquelles persones que tinguin trastorns de la son. Aquest dijous tindrà lloc la presentació de com funciona el son i durant tot el juliol es faran sessions d’acompanyament, pautes i estratègies per afrontar l’insomni.

El grup, dinamitzat pel referent de Benestar Emocional del CAP, Gerard Mallafré, consisteix en sis sessions setmanals d’una hora i mitja, en les quals s’oferiran tècniques i una millor comprensió del procés del son per poder-lo afrontar satisfactòriament i conseqüentment millorar la qualitat de vida.

Les persones interessades encara hi són a temps a inscriure’s gratuïtament dirigint-se al seu metge/ssa i/o infermer/a. Només es requereix ser de l’Ametlla o del Perelló, tenir disponibilitat i puntualitat d’assistència, acceptar les normes del grup i tenir més de 18 anys.

El referent de Benestar Emocional del CAP, Gerard Mallafré, explica quin és l’objectiu.

Les teràpies es duran a terme en dimecres o dijous, d’11 a 12.30 h a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Comparteix