Es renovaran els panells d’informació de les platges caleres

Comparteix

El panell informa sobre el nom de la platja, les informacions dels serveis que té i el que es pot fer i el que no.

Una vintena de platges del municipi estrenaran retolació aquest estiu. El desgast del temps i la duplicitat d’informació han portat l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a renovar els panells informatius d’accés a les platges caleres.

La regidoria de Medi Ambient ha iniciat els treballs de renovació de la retolació que inclou la informació necessària d’accés a les platges. El pas del temps, alguna bretolada i sobretot també la duplicitat d’informació que en alguns casos generava confusió, ha portat el consistori a emprendre la renovació total d’aquests panells i unificar els criteris de senyalització.

Madeo Comes és el regidor de Medi Ambient.

Els rètols informatius se suporten en uns tòtems de fusta a l’accés de cadascuna de les platges, així que si una platja té dos accessos, es renovaran els dos panells.

Als rètols, mitjançant la simbologia habitual, es contempla el nom de la platja, les informacions dels serveis que té cadascuna de les platges i el que es pot fer i el que no.

Comparteix