El Bus Tecnològic visita l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Bus tecnològic estarà ubicat a la plaça del Mercat, i el dia 21 l’horari serà al matí de 9 h a 13 h i a la tarda de 15 h a 19, mentre que els dies 22 i 23 l’horari serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

El Bus Tecnològic del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) visita aquest cap de setmana l’Ametlla de Mar per endinsar-se d’una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

Aquest és un nou projecte museístic de caràcter itinerant anomenat MNACTEC BUS està dotat de l’equipament tecnològic i els recursos necessaris perquè les persones que el visitin visquin una experiència fascinant i memorable.

L’objectiu del projecte és impulsar una nova forma de difondre el coneixement científic i tecnològic a les noves generacions amb formats innovadors, experiències participatives i amb perspectiva de sostenibilitat mediambiental i un marcat caràcter social. Així mateix, es pretén apropar el MNACTEC al públic geogràficament distant, prioritzant les poblacions del medi rural de Catalunya. Jaume Perarnau és el director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

El Bus Tecnològic del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) visita aquest cap de setmana l’Ametlla de Mar per endinsar-se d’una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

Aquest és un nou projecte museístic de caràcter itinerant anomenat MNACTEC BUS està dotat de l’equipament tecnològic i els recursos necessaris perquè les persones que el visitin visquin una experiència fascinant i memorable.

L’objectiu del projecte és impulsar una nova forma de difondre el coneixement científic i tecnològic a les noves generacions amb formats innovadors, experiències participatives i amb perspectiva de sostenibilitat mediambiental i un marcat caràcter social. Així mateix, es pretén apropar el MNACTEC al públic geogràficament distant, prioritzant les poblacions del medi rural de Catalunya. Jaume Perarnau és el director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, “…”.

TALL JAUME PERARNAU

Es tracta d’un espai interactiu i tecnològic que convida el públic a viatjar al passat, el present i el futur de la nostra societat, per a endinsar-se d’una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

La proposta s’adreça al públic general i és gratuïta. S’ofereixen visites guiades gratuïtes per a grups concertats d’uns 50 minuts de durada. S’hi pot accedir en visita lliure, també gratuïtament, però per raons d’aforament es recomana que es faci a les tardes i festius. Per als més petits hi ha la proposta “Les baldufes òptiques”.

Per a més informació i reserves podeu trucar a 900 101 394 / 608 929 207 o bé escriure a l’adreça electrònica info@mnactecbus.cat. El Bus tecnològic estarà ubicat a la plaça del Mercat, i el dia 21 l’horari serà al matí de 9 h a 13 h i a la tarda de 15 h a 19, mentre que els dies 22 i 23 l’horari serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Es tracta d’un espai interactiu i tecnològic que convida el públic a viatjar al passat, el present i el futur de la nostra societat, per a endinsar-se d’una forma innovadora en temes com els avanços tecnològics, la transició energètica, la cultura, el transport o el patrimoni industrial.

La proposta s’adreça al públic general i és gratuïta. S’ofereixen visites guiades gratuïtes per a grups concertats d’uns 50 minuts de durada. S’hi pot accedir en visita lliure, també gratuïtament, però per raons d’aforament es recomana que es faci a les tardes i festius. Per als més petits hi ha la proposta “Les baldufes òptiques”.

Per a més informació i reserves podeu trucar a 900 101 394 / 608 929 207 o bé escriure a l’adreça electrònica info@mnactecbus.cat. El Bus tecnològic estarà ubicat a la plaça del Mercat, i el dia 21 l’horari serà al matí de 9 h a 13 h i a la tarda de 15 h a 19, mentre que els dies 22 i 23 l’horari serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Després de l’Ametlla de Mar, visitarà diferents pobles de les Terres de l’Ebre. Els dies 26 i 27 de juny estarà a Amposta, del 28 al 30 a la Ràpita, el 3 i 4 de juliol a Masdenverge i del 5 al 7 de juliol a Alcanar.

Comparteix