Dues lesions importants ajornen el final de la Kinty’s League

Foto Abel Borràs
Comparteix

L’organització del torneig va insistir en el caire festiu del torneig per davant del competitiu, motiu pel qual es va prendre la decisió.

Tot i l’èxit de públic i de participació de la 2ª edició de la kinty’s League que va tenir lloc dissabte durant tot el dia al camp annex del Complex Esportiu Municipal de l’Ametlla de Mar, la competició no va poder finalitzar. Les lesions greus de dos dels jugadors en els partits de semifinals, van fer que l’organització prengués la decisió d’aturar la competició i no disputar els partits pendents.

La competició ja es va ressentir amb la lesió al genoll de Sergi Callau, jugador de l’equip la Bitxota en la primera semifinal i temps de començar la segona semifinal es va lesionar Denís Margalef de l’equip los Cucs.

Davant d’aquesta situació, la gravetat de les lesions i l’afectació que havia tingut en alguns companys dels lesionats, l’organització va decidir donar el torneig per finalitzat.

Sergi Quintana, organitzador del torneig va insistir en el caire festiu del torneig per davant del competitiu, motiu pel qual es va prendre la decisió.

Cal recordar que el torneig, compta amb el suport de la Secció Esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, a qui van destinats els beneficis amb l’objectiu de finançar els equips de futbol amateur de l’entitat.

Comparteix