Derrota intranscendent de l’equip femení de pàdel

Comparteix

Les caleres han finalitzat la lliga en la tercera posició amb 29 punts i jugaran el play-off d’ascens.

L’equip femení de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar va perdre en l’últim partit de la fase regular de la Lliga de Pàdel de la 4a Catalana Grup B, tot i que el resultat no influeix en la classificació de les caleres, ja classificades per a disputar el play-off d’ascens. Francesc Callau

Les de l’Ametlla de Mar jugaven diumenge passat a les pistes del Global Pàdel D de Reus on van perdre per 2 a 1. Maria Castro i Ma Carmen Arjona van guanyar el seu partit 6/7 i 4/6, mentre que Mònica Llambrich i Jordina de Gràcia perdien 6/4 i 6/2 i Montse Bayarri i Mariona Vila perdien en tres sets, 5/7, 6/2 i 6/1.

Les caleres han finalitzat la lliga en la tercera posició amb 29 punts i jugaran el play-off d’ascens, que tindrà lloc el segon cap de setmana de juliol a les pistes del Club Apolo de Torredembarra, play-off en el qual també hi intervindran amb l’objectiu de pujar de categoria els equips A i B masculins.

Comparteix