La 2a Kinty’s League calenta motors a la Cala

Comparteix

L’espectacle està servit. Divendres elecció del draft a partir de les 20 h al camp de futbol i el dissabte el torneig s’iniciarà a les 9 del matí.

Aquest divendres a la tarda tindrà lloc l’elecció de jugadors del draft a càrrec dels equips participants en la 2a edició de la Kinty’s League, competició de futbol 7 que tindrà lloc dissabte durant tot el dia a l’Ametlla de Mar inspirada en altres competicions mediàtiques tan properes a l’espectacle com al futbol.

Deu equips amb deu presidents, deu entrenadors i els respectius delegats, disputaran la competició al camp annex del Complex Municipal de l’Ametlla de Mar i que avui tindrà un dia mogut amb l’elecció dels equips entre els 70 jugadors que s’han presentat al draft.

De moment, cada equip ja disposa d’un entrenador, tres jugadors escollits per l’entrenador i una jugadora. La resta dels sis jugadors que complementaran l’equip fins a arribar al màxim de deu, sortiran del draft d’aquest divendres. L’organitzador del torneig Sergi Quintana insisteix en el caràcter festiu del torneig.

Amb la col·laboració de la Secció Esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar i la participació de més d’un centenar de jugadors, els partits tindran una durada de 20 minuts sense aturar el temps i durant aquests, tant els presidents com els entrenadors i fins i tot l’organització, podran influir en diversos factors del joc, a través de la utilització de cartes que poden convertir-se en penals, expulsions, premis, etc.

Una de les novetats d’aquest any serà que la sacada inicial serà protagonitzada per les jugadores de cada equip. I també hi haurà una carta que consistirà a fer un 2 contra 1 entre el delegat d’un equip i el president i l’entrenador de l’altre.

L’espectacle està servit. Divendres elecció del draft a partir de les 20 h al camp de futbol i el dissabte el torneig s’iniciarà a les 9 del matí.

Comparteix