Àlex Gómez serà l’entrenador del 1r equip de la Cala

Comparteix

Àlex Gómez, fou l’entrenador la passada temporada del juvenil calero, i les tres temporades anteriors de l’equip cadet de l’AME.

El 1r equip de la Cala ja té entrenador. Es tracta d’Àlex Gómez, entrenador del juvenil la passada temporada i que la pròxima campanya 2024-25 serà el màxim responsable de la banqueta calera.

La renúncia de Xavi Subirats a seguir a la banqueta del 1r equip de la Cala la pròxima temporada, després de tres campanyes, va deixar vacant aquesta responsabilitat de cara a la pròxima temporada. La junta directiva ja ha trobat recanvi. Es tracta d’Àlex Gómez, entrenador la passada temporada del juvenil calero, i les tres temporades anteriors al capdavant de l’equip cadet de l’AME.. Rafel Aixart, és el president de la secció Esportiva de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar.

Àlex Gómez, entrenador calero amb recorregut internacional i amb diversos anys de trajectòria a la Masia, serà complementat per Abelardo Pérez, entrenador i professor de l’Institut Candelera, que l’ha acompanyat també en els darrers anys al futbol base.

Àlex Gómez té anys d’experiència organitzant el Campus de Futbol Terres de l’Ebre a Rasquera i Ginestar i ha estat en clubs com el Barça, el Còrdova, el Kitchee de Hong Kong, el Ratchaburi Tailandès o l’Ascó, a més de la seva faceta com a scouting del Betis a Catalunya.

Comparteix