Play-off d’ascens per als tres equips de pàdel de la Cala

Comparteix

Es disputaran el segon cap de setmana de juliol, a les pistes del Club Apolo de Torredembarra.

Els equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar estan a l’espera de conèixer els rivals de cara al play-off d’ascens. Al femení encara li resta una jornada, però ja està classificat, mentre que els masculins ja han finalitzat la lliga regular.

L’equip A va perdre 3 a 0 a les pistes del Més K Pàdel de Tarragona. Hèctor Benaiges i Jaume Pijoan van perdre 6/3 i 6/4, Jordi Boyer i Albert Bardí ho van fer 3/6, 6/2 i 6/4 i per últim, Sergi Callau i Josep Argentó van caure 6/1 i 6/3. Tot i la contundent derrota, la segona consecutiva, els caleros ja tenien assegurada la tercera posició que els val poder disputar el play-off d’ascens. En l’última jornada de la lliga, els caleros descansen.

L’equip B va guanyar en l’últim partit de la lliga per 2 a 1, a les pistes del CEM la Cala davant del Pàdel Cambrils D. José Mari Llaó i Jordi Torres van guanyar 6/0 i 6/2. Aitor Lallana i Àlex Brull van guanyar 6/0 i 6/2 i Sergio Coll i Pere Samarra van perdre 6/7 i 4/6. 3a posició per a l’equip B que tindrà l’opció de pujar de categoria en disputar el play-off.

L’equip femení va perdre 1 a 2 de l’Euro Esport B de la Pineda però amb el Play Off assegurat. Mariona Vila i Maria Castro van guanyar 2/6, 6/2 i 6/3, mentre que Elena Paun i Ariadna Gimeno van perdre 1/6 i 2/6 i Carme Arjona i Aina Escarceller van perdre també 2/6 i 3/6. 3a posició per a l’equip femení que a manca d’un partit per disputar ja sap que jugarà el Play Off. Diumenge dia 16 de juny a les 13 h juguen l’última jornada a les pistes del Global Pàdel D de Reus.

Jaume Pijoan, president del Club Tennis l’Ametlla de Mar, afirma que al Club estan molt contents pels resultats, però també per l’ambient i la motivació dels equips i els seus integrants.

Ara, caldrà esperar a conèixer els encreuaments dels play-offs, que es disputaran el segon cap de setmana de juliol, a les pistes del Club Apolo de Torredembarra.

Comparteix