Arriben les eleccions europees amb alguns canvis en les meses i seccions

Comparteix

El punt de votació serà, com en les últimes eleccions, al Poliesportiu Municipal Galetet.

El Poliesportiu Municipal Galetet tornarà a ser, aquest diumenge, la seu electoral, en aquest cas de les eleccions al Parlament Europeu. Es tracta d’una nova oportunitat pels ciutadans dels diversos països de la Unió Europea d’exercir el dret a vot, en aquesta ocasió per configurar mitjançant el sufragi directe a 720 eurodiputats, dels quals 61 correspondran a l’estat espanyol.

Votar en les eleccions europees és molt important. És en el Parlament Europeu on s’elaboren moltes de les lleis que regeixen en tots els països d’Europa i des d’on moltes vegades es controlen les legislacions nacionals.

Al canvi de seu electoral que es va produir al municipi en les passades eleccions, traslladant el lloc de votació de l’Institut Candelera al Poliesportiu Municipal Galetet, aquest diumenge es manté i se n’afegirà un altre no menys important. Es tracta del canvi de secció i mesa que hauran d’afrontar els votants que visquin entre el carrer Jacint Verdaguer i el límit del nucli urbà cap al nord (secció 3a).

Aquests veïns, que fins ara votaven a les meses de la secció 3a, a partir d’ara ho hauran de fer a les meses de la secció 2a, així que hauran d’estar atents a les indicacions gràfiques i a la informació que els hi puguin donar els treballadors públics el dia de la votació, tot i que prèviament ja se’ls ho ha indiciat a la seva targeta censal.

D’aquesta manera, s’igualaran les tres seccions amb tres meses cadascuna i la 3a secció quedarà circumscrita només a votants de les urbanitzacions i disseminats.

L’alcaldessa de l’Ametlla de Mar, Eva del Amo, anima a tothom a anar a votar i comenta aquest canvi de meses i seccions.

En total, hi ha 4.882 caleres i caleros cridats a anar a votar.

Comparteix