La millor temporada de la secció de natació de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La representació calera va tornar de la Final del Campionat de Catalunya amb onze podis a la butxaca i amb tres medalles d’or i per tant Campionats de Catalunya.

Després de la classificació de 18 nadadors de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar per a disputar la Final Nacional de Catalunya, els passats dies 1 i 2 de juny, l’expedició calera es va desplaçar a Igualada, seu de les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.


Fou un cap de setmana increïble amb moltes emocions, ja que a l’alegria d’haver estat capaços d’assolir tal gruix de classificacions, s’afegien les possibilitats d’alguns dels nostres de fer podis, tal com es va confirmar en totes les categories i estils.

Durant la jornada de dissabte per a les categories benjamí i cadet es va aconseguir pujat sis vegades al podi, mentre que diumenge en les categories aleví, l’infantil i juvenil se’n van aconseguir 5, així que la representació calera va tornar amb onze podis a la butxaca i amb tres medalles d’or i per tant Campionats de Catalunya. Daniela Álvarez en categoria benjamí que en va aconseguir dos, en 25 m esquena i 25 m lliures, i Núria Pinyol de categoria juvenil en 100 m braça. Griselda Gaseni, coordinadora de la secció parla de l’evolució de la secció i dels bons resultats aconseguits.

A més cal comptar sis subcampionats i dues terceres posicions.


DOBLE CAMPIONA DE CATALUNYA

• Daniela Álvarez, benjamí tant amb 25 m esquena amb 18”72 com en 25 m lliures amb 15”47


CAMPIONA DE CATALUNYA

• Núria Pinyol Segarra; Juvenil amb 100 m braça 1’26”57


DOBLE SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA

• Nil Duran Martí; Benjamí tant en 25 m braça 19”88 i 25 m lliures 15”59


SUBCAMPIONS DE CATALUNYA

• RELLEUS Mixt Prebenjamí amb 25 m lliures; Nil Duran, Jordi Miralles, Alexia Gheorguita i Daniela     Álvarez amb 1’20”59.

• Ian Margalef Alonso; Cadet amb 100 m esquena 1’13”66

• Roc Moliné Rosell; Aleví amb 50 m esquena 39″81

• Pol Danta Pasqual; Juvenil amb 100 m esquena 1’17’00

TERCERES POSICIONS

• Unai Borràs Cugat Aleví en 50 m esquena 39″90

• Nil Farnós Cacho Infantil 100 m braça 1’23”72

Comparteix