El CIP acull els Concerts Individuals de l’EMMA

Comparteix

Aquest dijous hi ha programats els concerts dels alumnes de bateria, trompa, piano, xilòfon i cambra de percussió. I divendres a tall de cloenda els de cant, oboè i clarinet.

El Centre d’Interpretació de la Pesca és aquesta setmana l’escenari dels Concerts Individuals de l’Escola de Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, interpretacions que serveixen als professors per avaluar el nivell assolit pels alumnes.

Al llarg d’aquesta setmana, la pràctica totalitat dels alumnes de l’EMMA, han hagut d’interpretar les peces musicals que han estat preparant durant el darrer trimestre del curs. Sota el nom de Concerts Individuals, i cadascun dintre de la seva especialitat, han mostrat als seus professors i també a tots aquells que han volgut assistir-hi les seves evolucions musicals a tall de cloenda del curs.

Dilluns ho van fer els alumnes de l’aula de trompeta, piano, saxo, violí i percussió, a més de poder escoltar la interpretació de Júlia Guilleret, alumna que ha finalitzat el Grau Mitjà a l’escola, i a Macià Font, alumne que ha aprovat les proves per continuar amb els seus estudis al Conservatori de Tarragona.

Dimarts va ser el torn dels alumnes de flautes, piano, saxo, música aplicada A i B, i també es va poder escoltar al Grup de Solfa Jove integrat per alumnes de Grau Elemental.

Dimecres van assumir el protagonisme els alumnes de guitarra, trombó, piano i Conjunt Instrumental, professional integrat per alumnes que ja estan al grau professional de llenguatge musical.

Aquest dijous hi ha programats els concerts dels alumnes de bateria, trompa, piano, xilòfon i cambra de percussió. I divendres a tall de cloenda els de cant, oboè i clarinet.

Anna Vizcarro, cap d’estudis de l’EMMA, explica l’objectiu d’aquests concerts individuals.

Els concerts tenen lloc entre les 18.30 h i les 19.45 h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix