Dos podis de Carla Borràs al Campionat de Catalunya Absolut per equips

Comparteix

La calera va aconseguir el passi al Campionat d’Espanya que se celebrarà entre el 2 i el 7 de juliol.

La calera Carla Borràs va aconseguir dues medalles al Campionat de Catalunya Absolut per equips i es va classificar per a disputar el Campionat d’Espanya.

El 12 de maig, Carla Borràs afrontava Campionat de Catalunya Absolut Individual, on competia sota el programa complet dels 3 aparells, obtenint una meritòria sisena posició en el seu primer any a la màxima categoria. Aquest bon resultat li va obrir les portes per a formar equip amb una de les millors gimnastes de la categoria, Sofiia Trubchennikova de l’AE Aliança Platja d’Aro.

Borràs havia planificat la temporada per classificar-se en individual, però va quedar la 6a de Catalunya, i només se’n classificaven 4 per accedir al Campionat d’Espanya Individual, llavors es va preparar amb un nou aparell per competir al classificatori d’equips, on va quedar en 2a posició amb els dos aparells que presentava i amb la seva parella d’equip van aconseguir el 2n lloc al classificatori i Campionat de Catalunya per equips, aconseguint el passi al Campionat d’Espanya que se celebrarà entre el 2 i el 7 de juliol.

Comparteix