El pàdel calero es consolida en zona de play-off

Comparteix

Tot i les derrotes dels equips masculins, els tres equips de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar segueixen en zona de play-off a molt poques jornades per finalitzar la fase regular.

L’equip A va perdre 3 a 0 a les pistes del Pàdel One Reus. Marc Medrano i Jaume Pijoan van perdre 6/4 i 6/7, Ivan Fernández i Miquel Martí ho van fer 6/4 i 7/5 i per últim, Dani Pérez i Marc Ayora van caure 6/3 i 7/5. Tot i la contundent derrota, els caleros continuen mantenint-se a la tercera posició amb la posició de play off assegurada. El pròxim partit el disputaran dissabte dia 8 a les 10 h a les pistes del Més K Pàdel de Tarragona.

L’equip B tampoc va poder guanyar, però es va apuntar un punt importantíssim per a les seves aspiracions a les pistes del Mora d’Ebre B amb un 2 a 1. José Mari Llaó i Guillermo Moreno van guanyar 2/6 i 3/6. Enric Vila i Joaquim Peña van perdre 6/0 i 6/4 i Sergio Coll i Lluís Vila per 4/6, 6/2 i 6/2. 3a posició per a l’equip B abans de la jornada final. Els caleros hauran de sumar almenys un punt davant del Cambrils Pàdel si volen assegurar-se el play-off. El partit serà diumenge dia 9 de juny a les 11 a les pistes del CEM.

L’equip femení va guanyar 0 a 3 a les pistes del Club Nàutic Reus Ploms. Carme Arjona i Montse Bayarri van guanyar per un doble 4/6, Àngels Martí i Maria Castro es van imposar en tres sets, 4/6, 6/4 i 3/6, i Elena Paun i Eva del Amo van guanyar 1/6 i 6/7. 3a posició per a l’equip femení que necessita sumar dos punts en els dos partits que manquen per assegurar-se jugar el play-off d’ascens. Dissabte dia 8 a les 11 del matí juguen a les pistes de l’Euro Esport B de la Pineda.

Comparteix